Ron van den Berg

Maak kennis met Ron van den Berg, één van de adviseurs bij De Nederlandse Zonnepanelen Groep. Zijn drijfveer is om een eerlijk advies te geven dat gezamenlijk met de klant tot stand komt en het beste past binnen de woonsituatie van de klant.
[email protected] +31621216657

Over Ron

Ron van den Berg is al ruim 40 jaar actief als Accountmanager/Salesmanager. Voordat hij aan de slag ging in de zonnepanelenbranche was hij o.a. jarenlang actief bij diverse bedrijven in de entertainmentbranche. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de presentatie en verkoop bij de retailers in Nederland en België van films, documentaires, tv-series op zowel vhs/blu-ray/dvd. Hij heeft onder andere de televisieserie CSI geïntroduceerd in de Benelux.

“Ik ga het liefst altijd bij de klant langs zodat we tijdens een persoonlijk gesprek alles goed in kaart kunnen brengen. Dit resulteert uiteindelijk in de beste oplossing voor de klant. Ik word nu regelmatig gebeld door nieuwe klanten die mijn 06-nummer van voorgaande tevreden klanten ontvangen hebben. Daar doe ik het voor en dat is wat mij voldoening geeft.” – Ron

Door de digitalisering en daardoor sterke afname van de verkoop van fysieke producten heeft hij in mei 2017 de switch naar verduurzaming gemaakt. Zijn interesse ging hier al een tijdje naar uit en per mei 2017 is Ron dan ook gestart met de verkoop van zonnepanelen. Sinds november 2022 werkt hij dan ook met veel plezier als adviseur voor de NLZG. Hij kende de eigenaren al een tijdje en staat 100% achter hun visie.

Fun fact

“Ik heb onlangs (2023) zelfs mijn oogleden laten liften zodat ik uw dak nog beter kan inspecteren.”

Neem contact op met Ron

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*