Pieter de Roo

Maak kennis met Pieter de Roo, één van de adviseurs bij De Nederlandse Zonnepanelen Groep. Pieter is ruim zes jaar actief in de zonnepanelen branche. Zijn drijfveer is om een eerlijk advies te geven op basis van de behoefte van klanten en bedrijven. De kwaliteit en duurzaamheid van de producten spelen hierbij een belangrijke rol.
[email protected] +31630846897

Over Pieter

Met zes jaar ervaring in de zonnepanelen branche weet Pieter waar hij het over heeft. Na zijn studie elektrotechniek heeft hij bij het GEB (Gemeentelijk Energie Bedrijf) zijn VEV-Elektro installateur diploma behaald. Nadien heeft hij binnen verschillende bedrijven (Elektron Breda, Cargill, Aquapur en de Lignie) zowel nationaal als internationaal in verschillende functies ervaring opgedaan. Zo was hij werkzaam als procestechnoloog, salesmanager en business unit manager. Na circa 25 jaar in de technisch-commerciële sector te hebben gewerkt, werd het tijd voor een omslag.

Geïnspireerd door zijn liefde voor wandelen in de Oostenrijkse bergen en de natuur, heeft hij zich de afgelopen 30 jaar beziggehouden met duurzame bedrijfsvoering. Zo begon hij een cartridge recycling-printer bedrijf en Pilot Shop voor Cartridge World in Breda. Naast de opleiding van mogelijk nieuwe franchisers boden ze ook stageplekken aan. Uiteindelijk besloot Pieter zijn duurzame weg te vervolgen en zich te verdiepen in duurzame energie en kwam hij als accountmanager/adviseur te werken. Zo heeft hij inmiddels al veel particulieren en bedrijven naar tevredenheid geadviseerd.

“Zonnepanelen zijn de toekomst en ik wil graag mijn steentje bijdragen aan deze positieve ontwikkeling.” – Pieter

Neem contact op met Pieter

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*