Nick Oostrom

Maak kennis met Nick Oostrom, een van de adviseurs en oprichters van De Nederlandse Zonnepanelen Groep. Zijn aandacht voor de stijgende gasprijzen motiveren hem dag in dag uit de beste en meest duurzame oplossing te vinden voor zijn klanten.
[email protected] +31641313767

Over Nick

Nick Oostrom bouwde als kind vroeger samen met zijn vader al een kraam om de opgehaalde spullen van de mensen thuis te verkopen vanachter zijn zelfgebouwde marktkraampje. De passie voor verkopen, het praten en onderhandelen met mensen zat er hierdoor al vroeg in. Nick is een sociaal persoon, leergierig, denkt in oplossingen en pakt graag een nieuwe uitdaging aan.

Hij heeft inmiddels al aardig wat verschillende banen gehad als vertegenwoordiger/accountmanager, allemaal in de service en sales. Maar zijn ultieme droom was uiteindelijk om zelfstandig te zijn. Na enkele jaren goed te hebben nagedacht heeft hij uiteindelijk de knoop doorgehakt en heeft hij al snel 2 eigen webshops opgezet. Maar doordat hij vaak achter laptop zat, miste hij de gesprekken die hij voorheen met klanten had. Dit deed hem besluiten om te gaan solliciteren als adviseur bij voor een zonnepaneel bedrijf, waar hij de laatste 2 jaar veel kennis heeft vergaard over zonne-energie.

“Het mooie van deze branche is dat het zo sterk in ontwikkeling is, zodat er steeds weer nieuwe kennis te vergaren is om dit uiteindelijk aan de tafel bij een klant te mogen overbrengen.” – Nick

Na ruim 1,5 jaar als adviseur gewerkt te hebben heeft Nick samen met 2 andere adviseurs en een investeringsmaatschappij een eigen zonnepaneel bedrijf opgezet: NLZG ‘De Nederlandse Zonnepanelen Groep BV’. Als mede-eigenaar/adviseur is Nick overal bij betrokken. Het begin, van helemaal niets tot het meedenken en bepalen van de strategie en elke stap die gemaakt wordt om van NLZG een succes te maken zijn zijn belangrijkste drijfveren geworden. Nick gaat graag met een klant in gesprek om voor zijn of haar situatie de beste oplossing te zoeken zodat de stroom en/of gas rekening uiteindelijk zo laag mogelijk kan worden. Als deze tevreden ambassadeur (zo noemt hij zijn klant) hem deze opdracht gunt en hier uiteindelijk meer referenties uitrollen dan kun je hem niet blijer maken.

Fun fact

“Ironisch genoeg zul je mij niet snel zien op een schuin dak. Als ik op een huishoudkrukje sta heb ik al last van hoogtevrees en dat als adviseur in de zonnepanelen…”

Neem contact op met Nick

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*