Justin Bakker

Maak kennis met Justin Bakker, een van de adviseurs en oprichters van De Nederlandse Zonnepanelen Groep. Hij ziet een oplossing voor elk project, maakt niet uit hoe ingewikkeld. In andere woorden: Elk dak is geschikt, zolang je de juiste kennis en tools in huis hebt.
[email protected] +31638938767

Over Justin

Justin is sinds 2018 adviseur op het gebied van zonnepanelen. Via een vriend kwam hij in deze specifieke branche terecht, maar hij kwam niet met lege handen. Zijn diepgaande bouwtechnische kennis komt voort uit jarenlange ervaring bij bouwmaterialen groothandel Bouwmaat. Door meer dan tien jaar voor de groothandel te hebben gewerkt, heeft hij veel verstand van materialen en afwerkingen, ook op het dak.

“Ik doe graag iets anders of buitengewoon en ga altijd een stapje verder.” – Justin

Met een lang verleden van uiteenlopende banen, heeft Justin een passie opgebouwd voor het mogelijk maken van het onmogelijke. Waar hij in zijn schooltijd begon als fietsenmaker in Duinrell, werkte hij zichzelf omhoog naar beveiliger. Voordat hij een start maakte in de zonnepanelenbranche, werkte hij ook een tijdje als uitvaartverzorger. Hier zette hij zich dag en nacht in voor het invullen van de laatste wensen voor nabestaanden, wat resulteerde in mooi en dankbaar werk.

Neem contact op met Justin

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*