Gaele Bouma

Maak kennis met Gaele Bouma, een van de adviseurs bij De Nederlandse Zonnepanelen Groep. Zijn diepgaande technische kennis en ervaring en zijn passie voor het helpen van klanten met hun vragen over zonnepanelen maken hem een onmisbaar onderdeel van de kern van NLZG.
[email protected] +31654288739

Over Gaele

Een multifunctionele aanpakker, dat is Gaele Bouma. Zijn roots liggen in de elektrotechniek en zijn technisch inzicht heeft inmiddels al een hoop bedrijven in verschillende sectoren bijgestaan. Na zijn opleiding MTS elektronica/elektrotechniek heeft hij vier jaar bij AVRO/KRO/NCRV in de facilitaire tak gewerkt. Daar verzorgde hij samen met zijn collega’s alles wat een programmamaker nodig had om een programma te maken. Zijn achtergrond in de elektrotechniek heeft hem uiteindelijk geleid naar de zonnetechniek. Hier helpt hij met zijn uitgebreide technische kennis en ervaring bij het oplossingen van storingen en het adviseren van klanten met de beste zonne-energie oplossingen. Zijn ervaring bij KPN maakt voor Gaele geen klus te moeilijk of te groot. Hij staat altijd 24/7 voor de klant klaar met het beste advies op maat.

“Maar mijn passie is toch het adviseren aan tafel bij de mensen. Het is een eer als mensen je de opdracht gunnen, niet omdat je de goedkoopste bent maar omdat je de tijd neemt en advies geeft over hun toekomstige situatie.” – Gaele

In zijn tijd bij KPN Broadcast had Gaele een directe collega die zonnepanelen had. Ze hadden het vaak over deze specifieke techniek. En doordat hij er al veel vanaf wist, wilde hij graag mensen helpen met hun vragen over zonne-energie en zonnepanelen. Verduurzaming was altijd al zijn hobby: hij had in zijn vorige auto al een waterstof generator ingebouwd zodat deze 35% minder benzine gebruikte en een schonere verbranding had. Dit soort technieken hebben hem altijd altijd al geïnteresseerd en komen perfect van pas bij zijn functie als adviseur bij De Nederlandse Zonnepanelen Groep.

Fun fact

“Ik heb 25 jaar toneel gespeeld en ik kan me daardoor goed verplaatsen in andere mensen.”

Neem contact op met Gaele

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*