Zo beoordelen onze klanten de Nederlandse Zonnepanelen Groep

Bij Nederlandse Zonnepanelen Groep worden we blij van onze klanten. En dat is gelukkig wederzijds! Lees in de onderstaande reviews ervaringen van Nederlandse Zonnepanelen Groep-klanten en hun beoordeling over onze diensten en service.

 • Wim

  15 september 2023
  9

  Binnen twee weken na akkoord op de offerte lagen de zonnepanelen op ons dak. Alle contact zowel telefonisch als per mail verliep goed. En dat voor een nette prijs. Helemaal top!

 • John

  21 juli 2023
  9

  Goed en deskundig verkoopadvies, netjes opgeleverd en goede prijsstelling!

 • Willemjan Van Nugteren

  28 juni 2023
  10

  Geweldig bedrijf eerlijk, snel maar ook goed alles gemonteerd en goeie uitleg na installatie.

 • Michael Katz

  6 juni 2023
  9

  Goed advies, met duidelijke uitleg. Mooie en functioenel app. en makkelijk te gebruiken. Helaas duurde de levering langer dan gehoopt, maar uiteindelijk is alles kundig geleverd en geplaatst. Een klein min puntje: De plaatsingmedewerkers waren uitermate vriendelijk en kundig, maar helaas ging het taalgebrek onder elkaar gepaard met veel luide scheldwoorden. Dit is natuurlijk niet echt handig als je buiten op een dak staat en de hele straat mee kan genieten. Voor de duidelijkheid, naar ons als klant waren ze zeer netjes en beleefd

 • Jan

  2 mei 2023
  9

  Na een duidelijk en prettig adviesgesprek gekozen voor deze relatief nieuwe start up. De jarenlang opgebouwde kennis en klantgerichte aanpak inclusief eerlijke adviezen geven vertrouwen.

 • Nico

  18 april 2023
  10

  De ene zonnepaneel is de andere niet. Er zit verschil in merk als ook in de omvormer of micro's NLZG is Enphase specialist maar kan ook omvormers van merk Growatt installeren. Mijn keus was gemaakt op merk zonnepaneel en klantvriendelijkheid. Beide voldeed NLZG. De offerte werd op verzoek aangepast zodat we het maximale opbrengst konden realiseren. Het doel was niet zo goedkoop mogelijk, maar zo goed mogelijk. Het beste merk paneel en omvormer op detoekomst gericht wat uitbreiding met nog meer panelen en batterij. De installatie verliep perfect op tijd en ook werd kabel doorvoer naar binnen besproken en zo uitgevoerd. Niets te zien van buiten. De zwarte panelen glas/glas zien er mooi uit. Bedankt voor de goede samenwerking.

 • Arno Van der Klij

  9 april 2023
  9

  Na een gesprek met Nick eind januari was alles snel geregelt. Eind maart lagen de panelen erop. De monteurs waren zeer behulpzaam en kundig en hebben voor ons onze wifi extenders aangesloten omdat de wifi op zolder niet goed was. Wij zijn zeer tevreden.

 • C. de Jongh

  31 maart 2023
  10

  Zeer goed geholpen door dienstdoende adviseur Nick Oostrom, netjes gesprek thuis gehad en werd kundig en professioneel geholpen. Panelen werden sneller gelegd dan afgesproken, daar ook zeer blij mee gezien de huidige energieprijzen. Goede monteurs en kon snel genieten van mijn nieuwe panelen! Bedankt Nick!

 • E.A van Dijk

  29 december 2022
  10

  Alles werd netjes geregeld, en afspraken werden netjes nagekomen. Het hele proces van offerte tot plaatsing is vlekjeloos verlopen. Snelle levering en goede begeleiding tijdens hele proces Fijne medewerkers zowel op kantoor als in de uitvoering ik ben zeer tevreden. De monteurs die de panelen kwamen plaatsen waren zeer klantvriendelijk, snelle en harde werkers en vakkundig. Alles is prima uitgelegd en de app is ook door hen geïnstalleerd. Al met al een zeer goede ervaring .

 • P.

  16 december 2022
  6

  Toen we contact kregen werd ons juist verteld, bij ons draait het niet om de verkoop alleen, we nemen alle zorgen uit handen, wij regelen het allemaal. Wij zijn beter dan al die anderen waar het alleen maar draait om de verkoop. Ondertussen bleek onze adviseur ineens met de noorderzon vertrokken.. kregen we in eerste instantie de verkeerde panelen. Niemand heeft ons verteld dat de adviseur niet meer werkt voor deze partij. Niemand heeft de zonnepanelen aangemeld bij netwerkbeheerder. Qua communicatie is echt niets goed gegaan. De gegevens die ik alsnog kreeg (ondanks ze aangemeld al waren door onszelf, klopte voor geen meter) We zijn blij met de zonnepanelen, ze doen het prima. Maar over de organisatie heb ik weinig goeds te melden. Het is een nieuw bedrijf, en ik snap dat dan niet alles op rolletjes loopt, maar ik had het op prijs gesteld als men gewoon eerlijk over de situatie was geweest en ons op de hoogte had gesteld. Ik heb er in die zin spijt van dat we niet gewoon voor een andere partij zijn gegaan. Ik gunde juist de adviseur deze opdracht vanwege zijn enthousiasme en eerlijkheid. Daar zijn we dus hard van terug gekomen. Nooit weer wat van deze partij gehoord.

 • Pieter

  15 december 2022
  9

  Zeer goed bedrijf

 • Marianne

  29 november 2022
  8

  Wij hebben NLZG ervaren als een servicegericht bedrijf met goede communicatie en eerlijke tarieven. We raden NLZG aan

 • Jurrien

  28 november 2022
  7

  Alles is goed verlopen. Wel wat foutjes in de rekening en wat kleine dingetjes. Maar altijd snel verholpen. Held aanbetaling vond ik wel wat veel, maar dan wel snel geleverd.