Zonnepanelen

Hanover Solar (25 jaar garantie)

In een vooruitstrevende industrie heeft Hanover Solar de lat hoog gelegd voor innovatie en levering van hoogwaardige zonnepanelen. Hanover Solar streeft naar het hoogste niveau van constante kwaliteit in al hun producten. De zonne-energie producten van Hanover Solar worden onderworpen aan individuele controles en inspecties voordat ze worden verpakt en verzonden. Zo zijn klanten van Hanover Solar altijd verzekerd van optimale kwaliteit.

DAS Solar (25 jaar garantie)

Met nieuwe technologieën en nieuwe productiecapaciteiten staat DAS Solar aan de top van de ontwikkeling en innovatie van N-Type technologie in de zonne-energie industrie. Sinds augustus 2018 specialiseer DAS Solar zicht in onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige zonnevellen, fotovoltaïsche modules en systeemtoepassingen.

Denim Solar (35 jaar garantie)

De missie van Denim Solar is het toegankelijk maken van zonne-energie voor iedereen. De zonnepanelen van Denim zijn daarom ook goed geprijsd, zonder in te leveren op kwaliteit. Sterker nog, met zo’n tien jaar ervaring weet Denim waar ze mee bezig zijn. Denim Solar is lid van de Solarclarity Group,

Omvormers

Enphase (parallel, 25 jaar garantie)

Enphase Energy is een Amerikaans merk micro-omvormers en inmiddels al jarenlang de marktleider. Micro-omvormers zijn meedere kleine omvormers die achter elk zonnepaneel geplaatst worden, in plaats van 1 centrale omvormer. Zo wordt via een parallel geschakeld systeem de gelijkstroom omgezet per individueel zonnepaneel. Dit betekent dat, als er 1 paneel in de schaduw staat of beschadigd is, het geen impact heeft op de opwekkingskracht van de rest van de panelen.

Bij NLZG helpen we u bij het maken van de juiste keuze zonnepanelen geschikt voor uw type dak en woonsituatie. Onze jarenlange ervaring in de branche en onze voorkeur voor een persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat het advies dat u ontvangt perfect aansluit bij uw wensen, behoeften en energieverbruik. Neem voor meer informatie contact op met onze experts of doe de dakscan om erachter te komen welke zonnepanelen geschikt zijn voor uw dak. Meteen aan de slag? Vraag dan een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

1Aanvraag
2Uw gegevens
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.